Financiële administratie

Je bent hier:

Financiële administratie is de basis voor de jaarlijkse balans & winst- en verliesrekening die u nodig heeft voor het indienen van belastingaangiften. Elke onderneming dient een deugdelijke administratie te voeren. Zo’n administratie voeren kan echter veel tijd kosten. Tijd die een ondernemer beter kan besteden, zonder de controle over zijn of haar administratie te hoeven verliezen. Bij ons bent u dan aan het juiste adres! Maar hoe gaan wij dan te werk? Wij beginnen altijd bij de basis. Wij kijken eerst hoe wij het beste uw financiële administratie kunnen inrichten. Wij kijken daarbij naar de volgende zaken:

Financiele administratie voor elke onderneming en branche

Wat voor onderneming?

In welke branche is uw onderneming werkzaam? Bent u een horecaondernemer of onderneemt u in de automotive-branche? Heeft u een kapperszaak of bent u een zelfstandig installateur? Van bovenstaande voorbeelden kan de inrichting verschillen en daarom proberen wij vanaf de basis alvast alles goed in te richten.

Informatie verzamelen

Sommige ondernemers vinden het voldoende om jaarlijks een eenvoudige balans en winst- en verliesrekening te ontvangen. Daar is niets mis mee, vooral voor zelfstandigen is dit goed te begrijpen. In dat geval moet je het ook eenvoudig houden, zonder al te veel ‘poespas’. In andere gevallen heeft uw onderneming wel meer informatie nodig. Daarom bespreken we eerst uw informatiebehoeften en richten we op basis daarvan uw administratie in. Bij die bespreking adviseren wij u graag!

Online-boekhouden en koppelen

Met een online-boekhoudpakket wordt het voeren van een administratie veel gemakkelijker. Op vele manieren kan er input worden gegeven aan een online-administratie. Denk aan een automatische bankkoppeling die de afschriften automatisch inleest. Maar ook een koppeling met een kassasysteem of facturatiesysteem is mogelijk. Uw inkoopfacturen automatisch naar uw boekhoudpakket sturen en automatisch laten boeken? Het is allemaal mogelijk! Wij volgen altijd de laatste ontwikkelingen en bieden u deze mogelijkheden aan. Zo wordt uw financiële administratie toekomstbestendig!

Aan de slag met financiele administratie

Aan de slag met uw financiële administratie!

We hebben uw administratie ingericht. Dan kunnen we aan de slag! Heeft u ervoor gekozen om een administratie online bij te houden? Dan kunt u ervan uit gaan dat uw administratie altijd op de afgesproken tijdstippen is bijgewerkt. Zo kunt u er ervoor kiezen om uw administratie wekelijks of maandelijks te laten verwerken. Met dat concept hebben wij geen excuses meer! Daarom garanderen wij bij het voeren van een online administratie dat uw aangiften niet in de uitstelperiode worden
ingediend!

Aanvullende dienstverlening

Indien u wenst dat uw administratie wekelijks of maandelijks up-to-date wordt gehouden, kunnen wij u ook de volgende aanvullende diensten aanbieden:

Heeft uw bedrijf een financieel administratief medewerker in dienst? Ook dan kunnen wij u helpen bij het zo optimaal mogelijk maken van al uw financiële processen. Daarbij kijken wij bijvoorbeeld of bepaalde processen efficiënter kunnen worden ingevuld. Informeer naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak!

Uw financiële administratie uitbesteden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!