Belastingaangifte

Je bent hier:

Hulp nodig met het indienen van uw belastingaangifte? Wij verzorgen al uw belastingaangiften, zoals de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Omzetbelasting

Als ondernemer is het verplicht om periodiek (per maand of per kwartaal) uw aangifte omzetbelasting (BTW) in te dienen. Er zijn veel fiscale regels omtrent de omzetbelasting en wij blijven dan ook altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Kan ik wel of geen btw terugvorderen? Welk btw-tarief moet ik hanteren? Moet ik btw over het privégebruik rekenen? Allerlei vragen die wij voor u kunnen beantwoorden!

Inkomstenbelasting

Wij verzorgen jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting. Heeft u als ondernemingsvorm een eenmanszaak of een VOF? Dan houden we rekening met de aftrekmogelijkheden voor u als IB-ondernemer.
Bijvoorbeeld:

Vennootschapbelasting

BV’s en NV’s zijn verplicht om elk jaar een aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. In bepaalde situaties dient een stichting of een vereniging ook een aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Naast de jaarrekening stellen wij uw aangifte vennootschapsbelasting op. Net als bij de inkomstenbelasting kunt u rekenen op onze kennis van de mogelijke aftrekposten.

Fiscaal advies op maat

Het kan voorkomen dat u als ondernemer tegen een ingewikkeld fiscaal vraagstuk aanloopt. Met onze kennis adviseren wij u graag. Maar mocht het zich voordoen dat er extra kennis nodig is, dan kunnen wij u altijd in contact brengen met een fiscalist die specialistische kennis in huis heeft. Zo zorgen wij er samen voor dat al uw vragen specialistisch worden behandeld.

Hulp nodig met uw belastingaangifte?
Neem vrijblijvend contact met ons op!