Bedrijfsadvies

Je bent hier:

Financieel advies

Bedrijfsadvies op maat. Wanneer uw online-administratie goed up-to-date wordt gehouden dan hebben wij een goed beeld van uw financiën. Dat zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt onderbouwd financieel advies kunnen geven. Zijn uw kosten te hoog? Hoe draaien andere ondernemingen in mijn branche en zijn er mogelijkheden om mijn omzet te verhogen? Is het tijd voor een extra investering in mijn onderneming? Allerlei vragen die u ons kunt stellen. 

 

Wij adviseren u in begrijpelijke en duidelijke taal, geen moeilijke woorden. Daarnaast monitoren wij altijd uw financiële situatie en adviseren wij u graag spontaan!

Bedrijfsadvies voor startende ondernemers

Besloten om met uw passie ondernemer te worden?! Als ‘startende ondernemer’ zijn er allerlei zaken die goed geregeld moeten worden. Een goed begin is het halve werk en wij willen u dan ook graag helpen om een aantal zaken goed op de rit te krijgen. 


Wij kunnen u helpen met het opstarten en het inrichten van een financiële administratie. Daarnaast wilt u misschien wel een businessplan opstellen. Welke prijzen gaat u hanteren? Hoe zorgt u dat u klanten krijgt? Welke investeringen heb ik nodig om een onderneming te kunnen starten? Allerlei vragen waarin wij met u mee kunnen denken. 


Twijfelt om ondernemer te worden en heeft u behoefte aan advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Financieel advies op maat?
Neem vrijblijvend contact met ons op!